Trappen betegelen en glazen trappen plaatsen

Betonnen trappen

Kiest u voor een betonnen trap, dan zijn er legio aan mogelijkheden om deze mooi aan te kleden. Zo is het perfect mogelijk om uw trap uniform te maken aan uw tegelvloer. Uw ruimte krijgt dan een mooie, rustige uitstraling. Voor degenen die voluit willen gaan met hun fantasie, kunnen er aparte combinaties gemaakt worden. Uiteraard vraagt het veel pas en meetwerk om tot een mooi resultaat te komen. Het is niet enkel esthetisch verantwoord om de tegels op uw betonnen trap goed te leggen, ook uw eigen veiligheid speelt een cruciale rol. Niemand is gediend met loskomende- of afbrokkelende tegels. Traptegels dienen muurvast te zitten. Het zetten vraagt om millimeterwerk.

Natuursteen blijft hippe een klassieker. Het is mooi, duurzaam en geeft een stijlvolle uitstraling. Voor het zetten van natuursteen, levert Van Wesemael perfectiewerk. Men gaat tot het uiterste om uw trap om te toveren tot een juweeltje. Wij werken tot in de puntjesaf. Strak en glad.

Zwevende trappen

Houdt u van extravagantie? Met een glazen, zwevende trap haalt u een eyecatcher in huis. Bovendien is een zwevende glazen trap niet alleen heel apart, het neemt aanzienlijk minder ruimte in dan een gewone trap. Het prikkelt de verbeelding als u uw huis opsmukt met een zwevende glazen trap. Wilt u design-gewijs nog een stapje verder gaan? Dat kan, door te spelen met indirecte verlichting. De enthousiaste reacties van tevreden klanten van Van Wesemael, spreken voor zich.