Vloertegels leggen

Vloertegels leggen

Een kwalitatieve tegelvloer heeft veel voordelen. Het kleedt uw ruimte stijlvol aan. Bovendien is het sterk, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Voor degenen die op zoek zijn naar iets eigen of uniek, zijn de combinatie mogelijkheden in kleur, design, afmeting of vorm, eindeloos.

Vloertegels kunnen in iedere woonruimte gelegd worden. Maar net zoals geldt voor wandtegels, geniet het voorkeur om iemand in te schakelen met vakkennis. Het is belangrijk om op voorhand een duidelijke analyse te laten maken van de mogelijkheden voor uw beoogde ruimte. Zo kan u tot een mooi en duurzaam resultaat komen en blijft u gespaard van onaangename verrassingen, achteraf.

Van Wesemael helpt u hierbij. Als ervaringsdeskundige met vakkennis, kent Van Wesemael alles van slijtgroepen, die vloertegels van elkaar doen verschillen. Niet iedere tegel is namelijk geschikt voor iedere ruimte. Met plezier bespreekt Van Wesemael daarom op voorhand met u de voor- en nadelen van uw keuze.

Vervolgens kunt u ons inschakelen, om met de grootste precisie en nauwkeurigheid uw vloertegels te leggen. Niemand is gediend met een scheve of slecht gelegde vloer. Daarom dragen wij kwaliteitswerk hoog in het vaandel. Voor alle projecten beogen wij een tevreden klant.

Terrastegels leggen

U wilt uw terras verfraaien met terrastegels? Er zijn legio aan mogelijkheden. Maar voor iedere keuze moet u rekening houden met weersinvloeden zoals regen en vorst. Kies daarom voor kwaliteit en vakwerk voor het leggen van uw tegels. Zo kunt u vele jaren plezier hebben van het buitenleven op uw terras.

Van Wesemael's ‘Doe het zelf’-tips:

  • Bereken van te voren nauwkeurig hoeveel tegels u nodig zal hebben.
  • Bestel u alle tegels in één keer. Zo vermijdt u kleurverschil.
  • Voorkom krassen op uw tegels door ze in de verpakking te laten zitten tot u aan de slag gaat.